Babagan Kita

 ZHUHAI MITALY INNOVATIONS TEECHNOLOGY CO., LTD (MITALY)

    Dumunung ing kutha pusat transportasi penting GuangDong, HongKong lan Macau - Zhuhai, GuangDong.Perusahaan kasebut duwe kerjasama jero karo perusahaan internasional terkenal lan 100 perusahaan real estate paling dhuwur. Kita fokus ing kunci sing cerdas, sistem kontrol aksesoris lan aksesoris. Target perusahaan teknologi tinggi lan inovasi digabung karo desain, pengembangan, manufaktur, penjualan lan layanan.

 

BUDAYA PERUSAHAAN

Visi Kita:

● Dadi perusahaan terkemuka sistem kunci cerdas.

Misi Kita:

● Nyedhiyakake produk lan layanan sing fleksibel, cerdas, aman kanggo skenario manajemen akses cerdas lan keamanan.

Perspektif Kita:

● Wong sing berorientasi, nggawe papan mandhiri kanggo karyawan.

● Perusahaan sing nggawe karakter sing apik mupangat kanggo masarakat.

● Integritas, nyedhiyakake produk sing berkualitas kanggo para pelanggan.

● Produk bermutu minangka dhasar inovasi.