Inspirasi merek KEYPLUS yaiku saka ide liwat sistem kontrol akses tradisional, lan tujuane nggawe solusi manajemen sing luwih fleksibel, cerdas, lan luwih aman adhedhasar multi-senario. Perusahaan kita wis melu kunci cerdas wiwit taun 1993, kanthi akumulasi teknologi lan diwasa. Produk kami akeh digunakake ing hotel cerdas, pabrik cerdas, kantor komersial, kampus integral lan skenario liyane.

 

● Kita nyedhiyakake kabeh seri solusi kontrol akses kanggo para pelanggan.

● Produk lan layanan sistem sing beda-beda nggawe manajemen akses luwih gampang.

● Produk kami modis lan cocog karo macem-macem desain lan gaya skenario.

● Tim R&D kita meksa nindakake inovasi, riset lan nggawe produk anyar kayata arah bekas driji, gabung karo internet, intelijen buatan lan teknologi biometrik.

● Kita terus maju kanggo nyedhiyakake solusi manajemen akses sing luwih sistematis, modern, lan aman, saengga nggawa barang sing luwih larang kanggo akses cerdas mbesuk.

Meja ngarep

Ruang pamer

Lokakarya produksi