Layanan:

Jaminan pelatihan teknis sing sampurna lan perlindungan sawise didol Perusahaan nyedhiyakake pelatihan teknis sistematis, 400 layanan purna jual, lan ngatasi masalah kanggo sampeyan sawayah-wayah.

Tim R&D sing berpengalaman kuat:

● Produk kasebut nduwe tampilan apik gayane, sing bisa nyukupi kabutuhan desain lan gaya saka macem-macem skenario.

● Tim R&D netepi konsep inovatif, njupuk inovasi lan pangembangan teknologi sidik jari minangka arah riset, lan nggabungake Internet, intelijen buatan lan teknologi biometrik kanggo nggawe produk anyar.

Kauntungan inti:

● Jero industri kunci cerdas luwih saka 20 taun.

● Tim perusahaan wis akeh mlebu ing industri kunci sing cerdas wiwit taun 1993 lan duwe akumulasi teknologi sing diwasa.

● Produk kasebut bakal digunakake ing hotel cerdas, pabrik cerdas, kantor cerdas, kampus terintegrasi, lan skenario liyane.

Teknologi:

● Teknologi produksi canggih lan diwasa Silinder kunci kode bekas nggunakake peralatan CNC Italia. Kanthi presisi lan kaku sing luwih dhuwur, lan rinciane beda.

● Introduksi standar kualitas Jerman kanggo nggawe lini produksi perakitan otomatis, ngontrol kualitas produk kanthi ketat.

Sertifikat:

Penghormatan lan kualifikasi korporat Kunci pintu elektronik sing disertifikasi dening ISO9001, ngliwati uji coba kualitas Keamanan Publik lan anti-pencurian Kementerian Nasional.