Silinder Lan Kunci / B Silinder Keyway

Katrangan singkat:

Penjaga omah- Silinder sederhana nggawe sampeyan aman lan solusi keamanan anyar kanggo omah.
silinder tingkat super b nggunakake koordinasi struktur pengerjaan presisi kelas kuningan sing apik banget. Pengerjaan sing apik, nggunakake mesin gigitan komputer Italia maju internasional, sing nggawe kunci lan silinder sing ketat presisi tinggi. Kunci anti-kloning unik dirancang kanthi jumlah gabungan tombol kunci sing beda-beda nganti luwih saka 1,250,000 jinis kanthi anti-plug tingkat kuat bebarengan sing kuat karo slider perakitan, batang baja lan jarum baja anti-bor, ndhuwur aman.


Pambuka Produk:

Adegan produk

Rincian Produk

Fitur

● Keamanan Top. Baris tunggal 6 pin desain Kombinasi diferensial multistage Tingkat antar-kunci sing murah.

● Bukti Tamper. Nggunakake pin cacat.

● Anti-Bor. Bolt baja ing bolt.

● Werna: SIN, AB, AC, PN.

● Keamanan Top. Baris tunggal 6 pin desain Kombinasi diferensial multistage Tingkat antar-kunci sing murah.    

● Bukti pencurian. Bola magnetik paten unik nambah keamanan tombol.

● Kertu keamanan. Gunakake kertu kanggo ngubungi supplier kanggo nambah tombol liyane.

Pangembangan aplikasi:

● Kunci Konstruksi ABC bisa diperpanjang.

● Ditrapake kanggo mortise Standar Eropa.

Rincian pengepakan:

● Kothak warna 1X

● Kertu 1X

● 3X Tombol

● Sekrup 1X M5

● Karton 1X

Karakteristik Teknis


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: