Silinder Lan Kunci / D Silinder Keyway

Katrangan singkat:

Silinder pine garis tunggal. Keamanan dhuwur, reliabilitas dhuwur kanthi tingkat inter-bukaan sithik.
KEKURANGAN STRUKTUR STRUKTUR STRUKTUR KERAJAAN KELAS DUNIA SUPER B. Pengerjaan sing apik, nggunakake mesin gigitan komputer Italia maju internasional, sing nggawe kunci lan silinder sing ketat presisi tinggi. Kunci anti-kloning unik dirancang kanthi jumlah gabungan tombol kunci sing beda-beda nganti luwih saka 1,250,000 jinis kanthi anti-plug tingkat kuat bebarengan sing kuat karo slider perakitan, batang baja lan jarum baja anti-bor, ndhuwur aman.


Pambuka Produk:

Adegan produk

Rincian Produk

Fitur

● Keamanan dhuwur. Tingkat inter-bukaan kanggo 6 pin ing distribusi baris siji kanthi kombinasi multi-langkah.

● Anti-sworo seru. Pin sing wis profil

● Anti-pengeboran, pin anti-pengeboran sing diimplementasikake.

● Werna: SIN, AB, AC, PN.

● KEAMANAN UTAMA. Anti-duplikasi, dalan sing unik.    

● Keandalan. Lulus tes siklus maks. 100.000 kali.

● Kertu keamanan. Gunakake kertu kanggo ngubungi supplier kanggo nambah tombol liyane.

Pangembangan aplikasi:

● Kunci Konstruksi AB bisa diperpanjang.

● Ditrapake kanggo mortise Standar Eropa.

Rincian pengepakan:

● Kothak warna 1X

● Kertu 1X

● 3X Tombol

● Sekrup 1X M5

● 1X Karton

Karakteristik Teknis


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: