Silinder Lan Kunci / K Silinder Keyway

Katrangan singkat:

KEKURANGAN STRUKTUR STRUKTUR STRUKTUR KERAJAAN KELAS DUNIA SUPER B. Pengerjaan sing apik, nggunakake mesin gigitan komputer Italia maju internasional, sing nggawe kunci lan silinder sing ketat presisi tinggi. Kunci anti-kloning unik dirancang kanthi jumlah gabungan tombol kunci sing beda-beda nganti luwih saka 1,250,000 jinis kanthi anti-plug tingkat kuat bebarengan sing kuat karo slider perakitan, batang baja lan jarum baja anti-bor, ndhuwur aman.


Pambuka Produk:

Adegan produk

Rincian Produk

Fitur

● Precision sing dhuwur lan keamanan sing dhuwur. Tingkat inter-bukaan kanggo 10 pin ing distribusi baris paralel dobel kanthi kombinasi multi-level lan multi-langkah, bisa kurang saka 0,01%.

● Anti-sworo seru. Pin sing wis profil

● Anti-pengeboran, pin anti-pengeboran sing diimplementasikake.

● Anti-duplikasi. Keyway unik.

● Keamanan dhuwur. Bit tombol koordinat karo pin paralel.    

● Keandalan. Lulus tes siklus maks. 100.000 pcs.

● Kertu keamanan. Gunakake kertu kanggo ngubungi supplier kanggo nambah tombol liyane.

● Werna: SIN, AB, AC, PN.

Pangembangan aplikasi:

● Kunci Konstruksi AB bisa diperpanjang.

● Ditrapake kanggo mortise Standar Eropa.

Rincian pengepakan:

● Kothak warna 1X

● Kertu 1X

● 3X Tombol

● Sekrup 1X M5

● 1X Karton

Karakteristik Teknis


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: