Silinder Lan Kunci / KS Silinder Keyway

Katrangan singkat:

Pin garis dobel, alur ula, silinder anti-nyolong keamanan dhuwur saka telung kombinasi.
Pengerjaan sing apik, nggunakake mesin gigitan komputer Italia maju internasional, sing nggawe kunci lan silinder sing ketat presisi tinggi. Kunci anti-kloning unik dirancang kanthi jumlah gabungan tombol kunci sing beda-beda nganti luwih saka 1,250,000 jinis kanthi anti-plug tingkat kuat bebarengan sing kuat karo slider perakitan, batang baja lan jarum baja anti-bor, ndhuwur aman. Silinder tingkat Super B nganggo koordinasi struktur pengerjaan presisi kelas kuningan sing apik banget.


Rincian Produk

Adegan produk

Pambuka Produk

Fitur

● Keamanan dhuwur. Tingkat antar-bukaan kurang saka 0,001% kanthi pirang-pirang kombinasi pin silinder lan potongan obah.

● Nambah Anti-sworo seru. Struktur potongan obah lan batang baja.

● Anti-ngebur. Pin anti-pengeboran sing diterapake.

● Werna: SIN, AB, AC, PN.

● Keandalan: KEAMANAN UTAMA. Anti-duplikasi

● Kertu keamanan. Gunakake kertu kanggo ngubungi supplier kanggo nambah tombol liyane.

Pangembangan aplikasi:

● Kunci Konstruksi AB bisa diperpanjang.

● Ditrapake kanggo mortise Standar Eropa.

Rincian pengepakan:

● Kothak warna 1X

● Kertu 1X

● 3X Tombol

● Sekrup 1X M5

● Karton 1X

Spesifikasi Teknis:


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: