Silinder Lan Silinder Key / M Keyway

Katrangan singkat:

Silinder keamanan dhuwur kanthi ngebur lan desain pin Internal-Eksternal.
KEKURANGAN STRUKTUR STRUKTUR STRUKTUR KERAJAAN KELAS DUNIA SUPER B. Pengerjaan sing apik, nggunakake mesin gigitan komputer Italia maju internasional, sing nggawe kunci lan silinder sing ketat presisi tinggi. Kunci anti-kloning unik dirancang kanthi jumlah gabungan tombol kunci sing beda-beda nganti luwih saka 1,250,000 jinis kanthi anti-plug tingkat kuat bebarengan sing kuat karo slider perakitan, batang baja lan jarum baja anti-bor, ndhuwur aman.


Pambuka Produk:

Adegan produk

Rincian Produk

Fitur

● presisi tinggi lan keamanan dhuwur. Tingkat inter-bukaan kanggo kombinasi pin kaping pindho saka pin ibu lan pin pin, bisa luwih murah tinimbang 0,01%.

● Nambah Anti-sworo seru. Struktur potongan obah lan batang baja.

● Anti-pengeboran, pin anti-pengeboran sing diimplementasikake.

● Keamanan dhuwur. Kombinasi pin-in-pin.    

● Keandalan. Lulus tes siklus maks. Kaping 70.000.

● Kertu keamanan. Gunakake kertu kanggo ngubungi supplier kanggo nambah tombol liyane.

● Werna: SIN, AB, AC, PN.

Pangembangan aplikasi:

● Kunci Konstruksi ABC bisa diperpanjang

● Ditrapake kanggo mortise Standar Eropa

Rincian pengepakan:

● Kothak warna 1X

● Kertu 1X

● 3X Tombol

● Sekrup 1X M5

● 1X Karton

Karakteristik Teknis


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: