Silinder Lan Silinder Key / MM Keyway

Katrangan singkat:

Silinder keamanan dhuwur kanthi tombol khusus: PIN-IN-PIN + ZIGZAG KEYWAY + FLOAT BALL.
KEKURANGAN STRUKTUR STRUKTUR STRUKTUR KERAJAAN KELAS DUNIA SUPER B.
Pengerjaan sing apik banget, nggunakake mesin gigitan komputer Italia maju internasional, sing nggawe kunci lan silinder sing ketat presisi tinggi. Kunci anti-kloning unik dirancang kanthi jumlah gabungan tombol kunci sing beda-beda nganti luwih saka 1,250,000 jinis kanthi anti-plug tingkat kuat sing kuat bebarengan karo slider perakitan, batang baja lan jarum baja anti-bor, ndhuwur aman.


Pambuka Produk

Adegan produk

Rincian Produk

Fitur

Karakteristik Teknis:

● presisi tinggi lan keamanan dhuwur. Tingkat antar-mbukak kanggo macem-macem kombinasi pin-in-pin lan potongan obah, bisa kurang saka 0,01%.

● Nambah Anti-sworo seru. Struktur potongan obah lan batang baja.

● Keamanan khusus. Pin Seluler nganggo bar sing dipatenake lan didhelikake.

● Anti-pengeboran, pin anti-pengeboran sing diimplementasikake.

● Keamanan dhuwur. Pin-in-pin lan zig-zag keyway.    

● Anti-duplikasi Pin seluler sing dipatenake nambah keamanan kunci.

● Keandalan. Lulus tes siklus maksimal 70.000 kali.

● Kertu keamanan. Gunakake kertu kanggo ngubungi supplier kanggo nambah tombol liyane.

● Werna: SIN, AB, AC, PN.

Pangembangan aplikasi:

● Kunci Konstruksi AB bisa diperpanjang.
● Ditrapake kanggo mortise Standar Eropa.

Rincian pengepakan:

● Kothak warna 1X

● Kertu 1X

● 3X Tombol

● Sekrup 1X M5

● Karton 1X


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: