Silinder Lan Silinder Key / MS Keyway

Katrangan singkat:

KEKURANGAN STRUKTUR STRUKTUR STRUKTUR KERAJAAN KELAS DUNIA SUPER B. Pengerjaan sing apik, nggunakake mesin gigitan komputer Italia maju internasional, sing nggawe kunci lan silinder sing ketat presisi tinggi. Kunci anti-kloning unik dirancang kanthi jumlah gabungan tombol kunci sing beda-beda nganti luwih saka 1,250,000 jinis kanthi anti-plug tingkat kuat bebarengan sing kuat karo slider perakitan, batang baja lan jarum baja anti-bor, ndhuwur aman.


Pambuka Produk:

Adegan produk

Rincian Produk

Fitur

● Keamanan dhuwur. Tingkat antar-mbukak kanggo macem-macem kombinasi pin silinder lan potongan obah bisa kurang saka 0,01%.

● Nambah Anti-sworo seru. Struktur potongan obah lan batang baja lan batang baja.

● Anti pengeboran. Pin ngambang berinteraksi nganggo rodha dobel lan pin profil.

● Keamanan dhuwur. Kombinasi pin baris siji lan dalan tombol zig-zag.

l ● Anti-duplikasi. Rodha dobel.

● Kertu keamanan. Gunakake kertu kanggo ngubungi supplier kanggo nambah tombol liyane.

● Werna: SIN, AB, AC, PN.

Pangembangan aplikasi:

● Kunci Konstruksi AB bisa diperpanjang

● Ditrapake kanggo mortise Standar Eropa

Rincian pengepakan:

● Kothak warna 1X

● Kertu 1X

 ● 3X Tombol

● Sekrup 1X M5

● Karton 1X

Karakteristik Teknis


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: