Silinder Lan Kunci / S Silinder Keyway

Katrangan singkat:

Penjaga omah- Silinder sederhana nggawe sampeyan aman lan solusi keamanan anyar kanggo omah.
KEKURANGAN STRUKTUR STRUKTUR STRUKTUR KERAJAAN KELAS DUNIA SUPER B. Pengerjaan sing apik, nggunakake mesin gigitan komputer Italia maju internasional, sing nggawe kunci lan silinder sing ketat presisi tinggi. Kunci anti-kloning unik dirancang kanthi jumlah gabungan tombol kunci sing beda-beda nganti luwih saka 1,250,000 jinis kanthi anti-plug tingkat kuat bebarengan sing kuat karo slider perakitan, batang baja lan jarum baja anti-bor, ndhuwur aman.


Pambuka Produk:

Adegan produk

Rincian Produk

Fitur

● Keamanan dhuwur. Tingkat inter-bukaan murah kanggo 6 pin ing distribusi baris siji kanthi kombinasi multi-langkah.

● Anti-sworo seru. Pin sing wis profil

● Anti-pengeboran, pin anti-pengeboran sing diimplementasikake.

● Werna: SIN, AB, AC, PN.

Pangembangan aplikasi:

● Kunci Konstruksi ABC bisa diperpanjang

● Ditrapake kanggo mortise Standar Eropa

● Kertu keamanan. Gunakake kertu kanggo ngubungi supplier kanggo nambah tombol liyane.

Rincian pengepakan:

●  Kothak warna 1X

●  Kertu 1X

●  3X Tombol

●  Sekrup 1X M5

●  1X Karton

Karakteristik Teknis


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: