HT21 Digital Lock / Smart Lock / Seri Model Kunci Hotel

Katrangan singkat:

Kita duwe spesialisasi Kunci digital luwih saka 25 taun, gampang digunakake lan desain modis minangka titik utama. Peralatan modern sing canggih ngidini kita nawakake macem-macem layanan kunci lawang hotel kalebu: sistem kunci lawang digital. Kita duwe kerjasama aktif karo perusahaan internasional sing kondhang lan 100 perusahaan real estate paling dhuwur lan kepengin dadi mitra jangka panjang ing China.


Pambuka Produk

Adegan produk

HT21

Tampilan langsing lan desain lengkungan modis, nggunakake bahan paduan seng kelas dhuwur kanggo piring ngarep lan mburi kalebu gagang. Ndhukung kertu pintar frekuensi dhuwur (Mifare) utawa frekuensi kurang (RF).

Kanthi Mifare lan kertu RF uga piranti lunak manajemen kunci, sampeyan bisa ngatur hotel kanthi luwih fleksibel lan gampang.

Spesifikasi Teknis

Rincian Produk

Fitur

● Bukak nganggo Smart Card.

● Desain Silinder Kunci Kaba.

● Fungsi Weker nalika lawang ora cedhak utawa kurang daya, salah operasi.

● Fungsi Darurat.

● Ora prelu Sambungan Situs Web Kanggo Mbukak lawange.

● Telung desain Kunci Awak Latch Lock.

● Daya USB kanggo Kahanan Darurat.

● Sistem Manajemen

● Mbukak Data Kanggo Priksa.

● Dhukungan upgrade menyang model apartemen lan nyewa (pilihan)

● Pasokan listrik darurat

● Kompatibel karo macem-macem mortise mekanik

● Sistem Kunci Master Mekanis (pilihan)

● Kasedhiya karo teknologi antimikroba jas (pilihan)

● Pratelan kesesuaian CE

● Kesesuaian FCC / IC

Teknologi ID

MIFARE® (DESFire EV1, Plus, Ultralight C, Klasik - ISO / IEC 14443).

RF 5557

NFC

Pambuka Solusi

KEYPLUS khusus nggawe kunci elektronik hotel lan nglumpukake solusi manajemen kunci hotel profesional, solusine kalebu sistem kunci elektronik hotel, sistem kontrol akses hotel, Kartu IC, sistem hemat listrik hotel, sistem keamanan hotel, sistem manajemen dept logistik Hotel , hardware sing cocog karo hotel. 

FUNGSI

Nomer Kertu Kadhaptar Ora ana watesan
Wacan Maca 1s
Kisaran Wacan < 3cm
Rekaman Pembukaan 1000
Frekuensi Sensor M1 13. 56MHZ
Saiki Statis <15μA
Saiki Dinamis < 120mA
Awas Tegangan Ngisor < 4. 8V (paling ora 250 kaping)
Suhu Makarya -10 ℃ ~ 50 ℃
Asor Makarya 20% ~ 80%
Tegangan Makarya Baterai Alkaline 4PCS LR6
Materi Paduan Seng
Panyuwunan Kandel Door 40mm ~ 55mm (kasedhiya kanggo wong liya)

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: