RF-212 / M1-112 Digital Lock / Smart Lock / Hotel Lock Model Series

Katrangan singkat:

Kita duwe spesialisasi Kunci digital luwih saka 25 taun, gampang digunakake lan desain modis minangka titik utama. Peralatan modern sing canggih ngidini kita nawakake macem-macem layanan kunci lawang hotel kalebu: sistem kunci lawang digital. Kita duwe kerjasama aktif karo perusahaan internasional sing kondhang lan 100 perusahaan real estate paling dhuwur lan kepengin dadi mitra jangka panjang ing China.


Pambuka Produk

Adegan produk

Adegan produk

Tampilan modis lan desain klasik, nggunakake bahan stainless steel kanthi anti-korosi lan anti-panas kanggo piring ngarep lan mburi kalebu gagang. Dhukungan kertu maca frekuensi dhuwur (Mifare) lan fungsi maca kertu frekuensi kurang (RF). Badan kunci anti-pencurian lan anti-pencurian paling canggih, bisa ditrapake wiwit ing inne menyang hotel bintang lima gedhe.

Teknologi ID

MIFARE® (DESFire EV1, Plus, Ultralight C, Klasik - ISO / IEC 14443).

RF 5557

Rincian Produk

Fitur

● Bukak nganggo Smart Card

● Desain Silinder Kunci Kaba

● Fungsi Weker nalika lawang ora cedhak utawa kurang daya, salah operasi

● Fungsi Darurat

● Ora prelu Sambungan Situs Web Kanggo Mbukak lawange

● Telung desain Kunci Awak Latch Lock

● Daya USB kanggo Kahanan Darurat

● Sistem Manajemen

● Mbukak Data Kanggo Priksa

● Kunci mortise standar

● Kunci baja tahan karat kanthi performa sing awet lan berkualitas

● Sistem Kunci Master Mekanis (pilihan)

● Pratelan kesesuaian CE

● Kesesuaian FCC / IC

Pambuka Solusi

KEYPLUS khusus nggawe kunci elektronik hotel lan nglumpukake solusi manajemen kunci hotel profesional, solusine kalebu sistem kunci elektronik hotel, sistem kontrol akses hotel, Kartu IC, sistem hemat listrik hotel, sistem keamanan hotel, sistem manajemen dept logistik Hotel , hardware sing cocog karo hotel. 

FUNGSI

Nomer Kertu Kadhaptar Ora ana watesan
Wacan Maca 1s
Kisaran Wacan < 3cm
Frekuensi Sensor M1 13. 56MHZ
Frekuensi Sensor T5557 125KHZ
Saiki Statis <15μA
Saiki Dinamis < 120mA
Awas Tegangan Ngisor < 4. 8V (paling ora 250 kaping)
Suhu Makarya -10 ℃ ~ 50 ℃
Asor Makarya 20% ~ 80%
Tegangan Makarya Baterai Alkaline 4PCS LR6
Materi 304 Baja Karat  
Panyuwunan Kandel Door 40mm ~ 55mm (kasedhiya kanggo wong liya)

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: