M5F Keamanan Wifi Aplikasi Bluetooth Biometrik Fingerprint Smart Door Lock

Katrangan singkat:

● Model: M5F
● Kasus kunci kabeh digawe saka paduan seng
● Pangobatan lumahing IML supaya luwih nglindhungi lapisan kanthi panel sing luwih jelas
● Program mini Wechat kanggo menehi wewenang mbukak adoh
● Pencet banjur bukak ing sawijining langkah lan gampang mbukak
● Proteksi Keamanan anti-pencurian supaya urip sampeyan luwih aman


Pambuka Produk

M5F, sing misuwur kanthi desain mode anyar, lan nggunakake teknologi canggih IML supaya luwih nglindhungi lapisan lan ngindhari panel sing goresan. Kaping pisanan nggunakake program mini wechat kanggo menehi wewenang pambuka jarak jauh, bisa menehi wewenang lan nuduhake kode pambuka kanthi cara sawetara, supaya bukaan luwih gampang lan aman. Sidik jari semi-Konduktor, 304 awak kunci stainless steel, kanthi selak kunci bisu, kasus kunci paduan seng, kanggo nggawe kunci digital M5F luwih cocog karo urip modern. 

Adegan produk

Rincian Produk

Fitur

● 7 cara kanggo mbukak kunci: Sidik Jari, Sandhi, Kertu (Mifare-1), Tombol mekanik, Bluetooth, Program Mini Wechat, bukaan NFC.

● Werna: Perak, Grey, Ireng.

● Sidik jari semi-konduktor digunakake kanggo ngindhari mbukak driji palsu.

● Masukan protèktif luwih aman kanggo mbukak sandhi.

● Ukuran kompak cocog karo kabeh lawang kayu lan lawang logam.

● Program mini Wechat kanggo menehi wewenang mbukak adoh.

● MICRO NGGUNAKake kekuwatan darurat nalika listrik ilang.

● Kita bisa ngatur produksi miturut sarat, OEM / ODM.

1

Sidik driji

Sensor Sidik Jari Semi-Konduktor
Kapasitas Sidik Jari 100 pcs
Angle Pangenalan 360〫
Tarif Tolak Palsu (FRR) 0,01%
Tarif Penerima Salah (Jauh) 0.0001%

2

Sandhi

Panjang Kata Sandi 6-8 digit
Kapasitas Sandhi 50 Kelompok

3

Kertu

Jinis Kertu Mifare-1
Kapasitas Kertu 100 pcs

4

Remote Control (RC)

Kapasitas RC 10 pcs (Opsional)

5

Pasokan Daya

Jinis Baterai Baterai AA (1.5V * 4 pcs)
Urip Batere 10000 kaping operasi
Lansiran Daya Kurang ≤4.8V

6

Konsumsi Daya

Saiki Statis ≤60uA
Saiki Dinamis <200mA
Puncak Saiki <200mA

7

Standar

Materi Paduan Seng
Suhu Makarya -40 ℃ ~ 85 ℃
Asor Makarya 20% ~ 90%

Rincian pengepakan:

● Kunci Pintu 1X Smart
● Kertu Kristal 3X Mifare
● Tombol Mekanik 2X
● kothak karton 1X
● Gambar teknis

Sertifikasi :

图片1 图片2 图片3 图片4


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: