N3T Kedatangan Anyar Kanthi Kunci Kunci TT APP Bluetooth Kontrol Fingerprint Short

Katrangan singkat:

● Kunci kunci cerdas klasik lan njaga fungsi dhasar
● APP manajemen kunci TT gampang dioperasikake
● Tutup driji semi-konduktor ing gagang
● tahan gagang banjur penet bekas driji kanggo mbukak kunci ing sawijining langkah.


Pambuka Produk

Kunci upgrade sistem N3T adhedhasar kunci N3, bedane utamane yaiku manajemen APP. Kunci N3T kanthi manajemen APP canggih, liwat Bluetooth kanggo nyambung kunci cerdas menyang ponsel sampeyan, lan sampeyan bisa ngatur kunci lawang cerdas ing endi wae lan kapan wae. Urip pinter sing trep bakal teka.

Rincian Produk

Fitur

 ● 5 cara kanggo mbukak kunci: Sidik Jari, Sandhi, Kertu (Mifare-1), Tombol mekanik, APP Bluetooth

 ● Werna: Emas, Perak, Coklat, Ireng

 ● Sistem manajemen APP sing trep, sampeyan bisa ngatur ock sing cerdas kapan lan ing endi wae

 ● Gampang dioperasikake, sampeyan bisa mbukak kabeh instruksi ing ponsel

 ● Setelan administrator multi level kanggo mbantu ngatur bangunan cerdas kanthi luwih apik

 ● Cathetan mbukak kunci pitakon kapan lan ing endi wae, kaping pisanan ngerti keamanan omah sampeyan

 ● Ukuran kompak cocog karo kabeh lawang kayu lan lawang logam

 ● Pasokan listrik darurat yen listrik ilang

Karakteristik Teknis

1

Sidik driji

Suhu Makarya -20 ℃ ~ 85 ℃
Asor 20% ~ 80%
Kapasitas Sidik Jari 100
Tarif Tolak Palsu (FRR) 1%
Tarif Penerima Salah (Jauh) 0,001%

Angle

360〫

Sensor Sidik Jari

Semikonduktor

2

Sandhi

Panjang Kata Sandi 6-8 digit
Kapasitas Sandhi 50 Kelompok

3

Kertu

Jinis Kertu Mifare-1
Kapasitas Kertu 100 pcs

4

Aplikasi Seluler

TT kunci Bluetooth 1 pcs

5

Pasokan Daya

Jinis Baterai Baterai AA (1.5V * 4 pcs)
Urip Batere 10000 kaping operasi
Lansiran Daya Kurang ≤4.8V

6

Konsumsi Daya

Saiki Statis 65uA
Saiki Dinamis <200mA
Puncak Saiki <200mA
Suhu Makarya -40 ℃ ~ 85 ℃
Asor Makarya 20% ~ 90%

Rincian pengepakan:

 ● Kunci Pintu 1X Smart
 ● Kertu Kristal 3X Mifare
 ● Tombol Mekanik 2X
 ● kothak karton 1X

Sertifikasi :

图片2 图片3 图片4 图片5


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: