Kunci Smart Brand N3 Anyar Kanthi Aplikasi Mobile

Katrangan singkat:

● Kasus kunci kabeh digawe saka paduan seng.
● Lampu napas cerdas kanthi warna sing beda kanggo dituduhake.
● Tutup driji semi-konduktor ing gagang.
● tahan gagang banjur penet bekas driji kanggo mbukak kunci ing sawijining langkah.
● Kunci cerdas N3 nyedhiyakake macem-macem pengalaman, mbukak urip modern kanthi warna-warni.


Pambuka Produk

Yen sampeyan pengin njaga omah sanajan ora nginep ing omah, kunci N3 bakal kepenak banget karo kebutuhan sampeyan, sing bisa nyambung karo ponsel liwat gateway, lan sampeyan bisa mbukak kunci, maca cathetan akses, nyedhiyakake sementara sandhi, lan entuk kabar sing nguwatirake saka ponsel sampeyan. Pancen dadi penjaga omah sing apik banget.

Adegan produk

Rincian Produk

Fitur

● 5 cara kanggo mbukak kunci: Sidik Jari, Sandhi, Kertu (Mifare-1), Tombol mekanik, Pasokan Daya Darurat (9V), Aplikasi Seluler (Opsional)

● Werna: Emas, Perak, Coklat, Ireng

● Sistem manajemen APP sing trep, sampeyan bisa ngatur kunci cerdas kapan lan ing endi wae;

● Sampeyan bisa ngatur aplikasi omah liyane liwat modul ZIGBEE tinimbang kunci digital

● Setelan administrator multi-level kanggo mbantu ngatur bangunan cerdas kanthi luwih apik;

● Cathetan mbukak kunci pitakon kapan lan ing endi wae, kaping pisanan ngerti keamanan omah sampeyan;

● Ukuran kompak cocog karo kabeh lawang kayu lan lawang logam;

● Pamaca bekas driji FPC menehi pengalaman keamanan paling apik;

● Powerupply darurat yen listrik ilang;

● Kita bisa ngatur produksi miturut sarat, OEM / ODM;

asdas (1)

Karakteristik Teknis

1

Sidik driji

Suhu Makarya -20 ℃ ~ 85 ℃
Asor 20% ~ 80%
Kapasitas Sidik Jari

100

Tarif Tolak Palsu (FRR) 1%
Tarif Penerima Salah (Jauh) 0,001%
Angle 360
Sensor Sidik Jari Semikonduktor

2

Sandhi

Panjang Kata Sandi 6-8 digit
Kapasitas Sandhi 50 Kelompok

3

Kertu

Jinis Kertu Mifare-1
Kapasitas Kertu 100 pcs

4

Aplikasi Seluler

Kapasitas Gateway 1 pcs (Opsional)

5

Pasokan Daya

Jinis Baterai Baterai AA (1.5V * 4 pcs)
Urip Batere 10000 kaping operasi
Lansiran Daya Kurang ≤4.8V

6

Konsumsi Daya

Saiki Statis 65uA
Saiki Dinamis <200mA
Puncak Saiki <200mA
Suhu Makarya -40 ℃ ~ 85 ℃
Asor Makarya 20% ~ 90%

Rincian pengepakan:

● Kunci Pintu 1X Smart.

● Kertu Kristal 3X Mifare.

● Tombol Mekanik 2X.

● kothak karton 1X.

● Modul 1X Zigbee (Opsional).

Sertifikasi :

1 (1) 1 (2) 1 (3) 1 (4)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: