NF21A / NC21 Smart Slim Zinc Alloy Card Card Remote Control

Katrangan singkat:

● Model: NF21A / NC21 (NF21A kanthi bekas driji, NC21 tanpa bekas driji).
● Kasus kunci kabeh digawe saka paduan seng.
● Lampu napas cerdas kanthi warna sing beda.
● Tutup driji semi-konduktor ing gagang.
● Fungsi kontrol jarak jauh nggawe cara mbukak gampang lan aman.


Pambuka Produk

NF21A / NC21, awak kunci cilik kanthi kawicaksanan gedhe, gampang dioperasikake lan disederhanakake, kita milih bekas driji Semi-Konduktor, 304 kunci baja tahan karat, kanthi kunci kunci bisu, kunci kunci paduan seng, supaya kunci digital NF21A / NC21 luwih cocog kanggo urip modern kita.

Adegan produk

Rincian Produk

Fitur

● 5 cara kanggo mbukak kunci: Sidik Jari, Sandhi, Kertu (Mifare-1), Tombol mekanik, Remote control.

● Werna: Emas, Perak, Grey, Ireng.

● Sidik jari semi-konduktor digunakake kanggo ngindhari mbukak driji palsu.

● Masukan protèktif luwih aman kanggo mbukak sandhi.

● Ukuran kompak cocog karo kabeh lawang kayu lan lawang logam.

● Kontrol jarak jauh bisa mbukak kunci sekaligus.

● Powerupply darurat nalika listrik ilang.

● Kita bisa ngatur produksi miturut sarat, OEM / ODM.

1

Sidik Jari (mung NF21A)

Sensor Sidik Jari Semi-Konduktor
Kapasitas Sidik Jari 100 pcs
Angle Pangenalan 360〫
Tarif Tolak Palsu (FRR) 0,01%
Tarif Penerima Salah (Jauh) 0.0001%

2

Sandhi

Panjang Kata Sandi 6-8 digit
Kapasitas Sandhi 50 Kelompok

3

Kertu

Jinis Kertu Mifare-1
Kapasitas Kertu 100 pcs

4

Remote Control (RC)

Kapasitas RC 10 pcs (Opsional)

5

Pasokan Daya

Jinis Baterai Baterai AA (1.5V * 4 pcs)
Urip Batere 10000 kaping operasi
Lansiran Daya Kurang ≤4.8V

6

Konsumsi Daya

Saiki Statis ≤60uA
Saiki Dinamis <200mA
Puncak Saiki <200mA

7

Standar

Materi Paduan Seng
Suhu Makarya -40 ℃ ~ 85 ℃
Asor Makarya 20% ~ 90%

 

Rincian pengepakan:

● Kunci Pintu 1X Smart.
● Kertu Kristal 3X Mifare.
● Tombol Mekanik 2X.
● kothak karton 1X.
● Kontrol jarak jauh 1X (Opsional).

Sertifikasi :

1 (1) 1 (2) 1 (3) 1 (4)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: