3

Bisnis

Solusi keyplus digunakake ing macem-macem jinis bangunan kantor ing saindenging jagad, kalebu kabeh jinis toko ritel, bank lan perusahaan asuransi, uga situs manufaktur lan industri, nyedhiyakake keamanan, sistem kontrol akses, manajemen pegawe lan tenaga kerja.

Kauntungan utama :

● Efektif nggunakake gerakan alami ing macem-macem area fasilitas lan ing klompok pangguna liyane. ndawakake informasi nglacak keamanan lan insiden menyang titik akses ing kabeh bangunan: saka lawang kantor menyang lemari data nganti lawang parkir.

● Kanthi ngganti rencana kontrol akses kanthi fleksibel lan ngoptimalake panggunaan macem-macem area ing fasilitas kasebut kanggo nyederhanakake prosedur individu kanggo rapat lan acara khusus ing sawetara proyek.

Badan Pemerintahan

Sistem iki digunakake ing macem-macem bangunan manajemen umum, kalebu ing kutha lan fasilitas kutha,administrasi negara bagian lan federal, fasilitas gedhong pengadilan, komisi menteri lanbasis militer lsp, nyedhiyakake perlindungan keamanan, kontrol akses lan manajemen personel.

1

Kauntungan utama :

● Iki bisa misahake area publik lan winates ing kontrol akses kanthi mbagi hak akses lan wektu akses ing macem-macem wilayah.

● Sistem ngganti rencana kontrol akses kanthi gampang lan ngoptimalake panggunaan area umum kanthi fleksibilitas.

● Nggunakake fungsi kunci kanggo ngontrol acara nalika darurat.

● Lawang kanthi kapasitas aliran dhuwur nggunakake kunci kekuwatan sing dhuwur kanggo memenuhi tuntutan pamrentah lan nggawe hak sing fleksibel lan aman kanggo wilayah sing disenengi.

2

Layanan Pendidikan

KEYPLUS nggabungake teknologi kunci sing cerdas lan macem-macem klompok wong sing duwe wewenang ing macem-macem wilayah kanggo nyedhiyakake siswa lan staf sekolah kanthi keamanan lan penak kanggo sinau, makarya lan lingkungan urip.Kunci KEYPLUS entuk otorisasi hirarkis, manajemen komprehensif, lan nguatake manajemen institusi pendidikan.

Kauntungan utama :

● Gampang nemtokake sapa, kapan, lan ing endi papane.

● Ora mung dipérang miturut lokasi, nanging uga mbatesi watesan kendhali akses miturut periode wektu, supaya gampang ngatur pengunjung sementara, kayata pamiarso, buruh paruh lsp. Gampang ngatur guru lan siswa.

● Integrasi sistem kontrol akses lan layanan kampus.

● Sistem sing fleksibel nggawe sampeyan ngganti skema kontrol akses kanthi gampang.

● Yen ana darurat, fungsi ngunci lokal ngidini pangguna sing sah kanggo ngalih mode kunci KEYPLUS menyang mode ngunci independen.

Asuransi Kesehatan

Solusi pambukaan keyplus'door kanggo industri medis kalebu kunci lan sistem kunci lawang kanggo menehi reaksi masalah keamanan lan tantangan sing ditemokake ing karya medis.

Solusi mbukak lawang uga kalebu ngontrol akeh wong liwat lawang utama, uga lawang kamar operasi. Yen digunakake ing rumah sakit, perawatan kesehatan, utawa apotek, solusi kunci kunci Smartplus bakal nggawa penak, keamanan lan keamanan ing papan kasebut.

Kauntungan utama :

● Nyedhiyakake lingkungan sing aman lan trep kanggo karyawan, pasien, pengunjung lan karyawan eksternal. Gampang ngerti sapa sing duwe hak akses kapan lan kapan.

● Keamanan rencana kendhali akses bisa diukur lan bisa gampang nutupi karyawan kantor seluler tanpa mengaruhi produktivitas.

● Nglindhungi keamanan obat, obat utawa barang pribadi saka nyolong.

● Maneka pusat komunitas, klinik lan kantor karyawan ing jaringan kasebut bisa nggunakake kredensial rumah sakit utama kanggo mlebu lan metu.

● Nggunakake produk lan teknologi sing dipercaya lan intuisi. Iki digunakake khusus ing wilayah kasebut kanthi aliran pejalan kaki sing dhuwur (kalebu area parkir, darurat lan pintu masuk umum utama).

Kasus Proyek

Hotel: Pulo Golden Shanghai

Sekolah: Universitas Seni Shanghai

Rumah Sakit: Rumah Sakit Kota Qingdao

Residence: Apartemen Internasional Beijing Hairun

Pamrentah: Ping ding shan saka Provinsi Henan