Z8 Sandhi Kunci Kunci Kunci Jari Kunci Tutup Kunci Geser

Katrangan singkat:

● Desain sampul geser klasik nuduhake rasa sing elegan
● Pangenalan bekas driji semi-kondutor luwih aman lan luwih cepet
● Seneng kanthi cara keamanan multiplikat kanggo mbukak kunci
● Geser kode PIN kanggo ndhelikake tembung sandhi saka mata-mata


Pambuka Produk

Gambar nalika mulih, sadurunge mlebu omah, siji-sijine gerakan sing kudu sampeyan lakoni yaiku tutul tutul sing lembut banjur lawang bisa mbukak kanthi gampang. Kunci lan bukak kunci lawang kanthi bekas driji kanggo ngrasakake pengalaman akses tanpa kunci sing apik tenan. omah lan tambahake otomatisasi sing cocog karo Kunci Pintu Pringerprint Keamanan Tinggi Gaya iki kanthi Sliding Cover.

Adegan produk

Rincian Produk

Fitur

● 5 cara kanggo mbukak kunci: Sidik Jari, Sandhi, Kertu (Mifare-1), Program mini Wechat, Tombol mekanik.

● Werna: Emas, Gangsa Antik, Ireng.

● Program Mini Wechat kanggo menehi wewenang mbukak adoh.

● Masukan Protèktif supaya tembung sandhi ora dikintip.

● Geser otomatis: tutup ditutup kanthi otomatis sawise hibernasi sistem.

● Menu Swara kanggo nuntun sampeyan carane nangani kunci kanthi gampang.

● Ukuran kompak cocog karo kabeh lawang kayu lan lawang logam.

● Nangani struktur Bantalan Dupliex sing ndadekake gagang bisa digunakake kanthi lancar.

● MICRO USB Daya darurat yen listrik ilang.

● Kita bisa ngatur produksi miturut sarat, OEM / ODM.

1

Sidik driji

Suhu Makarya -20 ℃ ~ 85 ℃
Asor 20% ~ 80%
Kapasitas Sidik Jari 100
Tarif Tolak Palsu (FRR) 1%
Tarif Penerima Salah (Jauh) 0,001%

Angle

360〫

Sensor Sidik Jari

Semikonduktor

2

Sandhi

Panjang Kata Sandi 6-8 digit
Kapasitas Sandhi 50 Kelompok

3

Kertu

Jinis Kertu Mifare-1
Kapasitas Kertu 100 pcs

4

Materi

ZInc Alloy  

5

Batere

Jinis Baterai Baterai AA (1.5V * 4 pcs)
Urip Batere 10000 kaping operasi
Lansiran Daya Kurang ≤4.8V

6

Mortise sing Cocog

FD-ST6860C 65uA

 

Rincian pengepakan:

● Kunci Pintu 1X Smart.
● Kertu Kristal 3X Mifare.
● Tombol Mekanik 2X.
● kothak karton 1X.

Sertifikasi :

1 (1) 1 (2) 1 (3) 1 (4)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: