ZF26 Sandhi Kunci Kunci Jari Kunci Tutup Kunci Geser

Katrangan singkat:

● Desain sampul geser klasik nuduhake rasa sing elegan
● Pangenalan bekas driji semi-kondutor luwih aman lan luwih cepet
● Seneng kanthi cara keamanan multiplikat kanggo mbukak kunci
● Geser kode PIN kanggo ndhelikake tembung sandhi saka mata-mata


Pambuka Produk

Gambar nalika mulih, sadurunge mlebu omah, siji-sijine gerakan sing kudu sampeyan lakoni yaiku tutul tutul sing lembut banjur lawang bisa mbukak kanthi gampang. Kunci lan bukak kunci lawang kanthi bekas driji kanggo ngrasakake pengalaman akses tanpa kunci sing apik tenan. omah lan tambahake otomatisasi sing cocog karo Kunci Pintu Pringerprint Keamanan Tinggi Gaya iki kanthi Sliding Cover.

Adegan produk

Rincian Produk

Fitur

● 5 Cara mbukak kunci: Sidik Jari, Sandhi, Kertu (Mifare-1), Mbukak Jarak Jauh, Tombol Mekanik.

● Werna: Emas, Gangsa Antik.

● Masukan Protèktif supaya tembung sandhi ora dikintip.

● Menu Swara kanggo nuntun sampeyan carane menehi tanganle kunci gampang.

● Ukuran kompak cocog karo kabeh lawang kayu lan lawang logam.

● MICRO USB Daya darurat yen listrik ilang.

● Kita bisa ngatur produksi miturut sarat, OEM / ODM.

1

Sidik driji

Suhu Makarya -20 ℃ ~ 85 ℃
Asor 20% ~ 80%
Kapasitas Sidik Jari 100
Tarif Tolak Palsu (FRR) 1%
Tarif Penerima Salah (Jauh) 0,001%

Angle

360〫

Sensor Sidik Jari

Semikonduktor

2

Sandhi

Panjang Kata Sandi 6-8 digit
Kapasitas Sandhi 50 Kelompok

3

Kertu

Jinis Kertu Mifare-1
Kapasitas Kertu 100 pcs

4

Materi

ZInc Alloy  

5

Batere

Jinis Baterai Baterai AA (1.5V * 4 pcs)
Urip Batere 10000 kaping operasi
Lansiran Daya Kurang ≤4.8V

6

Mortise sing Cocog

ZN-ST6860C  

 

Rincian pengepakan:

 Kunci Pintu Pintar 1X.
● Kertu Kristal 3X Mifare.
● Tombol Mekanik 2X.
● kothak karton 1X.

Sertifikasi :

1 (1) 1 (2) 1 (3) 1 (4)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: